Header_orange

Kursinformation

Alla kan sälja - försäljningsprocessen. 2 halvdagar

Försäljning/service/bemötande

Om utbildningen

Det viktigaste i ett företag är försäljningen. Många företag har renodlade säljare vars uppgift är att driva affärer, men för att komplettera säljorganisationen eller för det lite mindre företaget som inte har någon säljorganisation finns många fler möjligheter till försäljning. I den här utbildningen lär vi den ovana säljaren grunderna i att identifiera affärsmöjligheter och verktyg för att skapa merförsäljning, med målet ökad kundnöjdhet.

 

Utbildningen passar dig som

Utbildningen riktar sig till dig som idag inte arbetar i huvudsak med försäljning men som på ett eller annat sätt kommer i kundkontakt och representerar företagets produkt eller tjänst. Deltagaren får förståelse för säljprocessen och tränar på metoder och verktyg för bl.a. argumentation, mötet med kund och avslutstekniker.

 

Programinnehåll

  • Argumentation
  • Avslutsteknik
  • Kundkontakt
  • Prospektering
  • Säljmetodik
  • Säljmötet
  • Säljprocessens olika delar - hur hänger dom ihop?

 

Utbildaren

Daniel Bergqvist delar idag sin tid mellan några olika bolag och arbetar bl.a. som konsult i utbildningsbranschen med försäljning och marknadsföring som specialitet med uppdragsgivare som ABB, Hitachi, Certego, Würth Svenska AB och Lantmännen Unibake m.fl. Daniels arbetssätt präglas av ett praktiskt tänkande där teorier och modeller landar i praktiska övningar som är lätta att ta till sig. Deltagare involveras i reflektioner och aktivt deltagande. Tidigare har Daniel arbetat som affärsområdeschef på Nercia Utbildning med ansvar för Karriärsprogram inom Marknadsföring och Management. Under sin tid på Nercia utvecklade Daniel bl.a. ett 1-årigt Företagsledarprogram och en KAM-utbildning. Daniel har en bred erfarenhet av försäljning av både produkt och tjänster.

 

Anmälningsinformation

Antal platser: 20
Antal anmälda: 11
Sista datum för anmälan: 2022-09-06
Logga in för fler alternativ

Tillfällen

2022-09-08 08:00 - 12:00
Plats: Digitalt via teams eller zoom. Incheckning från 15min innan kursstart. 
Ansvarig: Daniel Bergqvist
Kursledaren skickar ut länk innan kursstart. 

2022-09-13 08:00 - 12:00
Plats: Digitalt via teams eller zoom. Incheckning från 15min innan start. 
Ansvarig: Daniel Bergqvist
Kursledaren skickar ut länk innan kursstart.