Header_orange

Kursinformation

Handelns digitala omställning – Grundkurs. 2 halvdagar

Marknadsföring/kommunikation/sociala medier

Om utbildningen

Handeln utvecklas ständigt för att möta marknadens behov, den omställningen kommer inte sluta förändras och idag har kunden krav på en allt mer digital och smidig kundupplevelse. Det du får med dig i denna utbildning är att skapa en tydlig bild kring hur ditt företag ska kunna nå ut med relevanta budskap, till rätt målgrupper och i rätt kanaler. Vi tittar på hur utvecklingen har påverkat köpmönster och köpbeteenden och vilka möjligheter vi själva har i den verkligheten.

Utbildningen ger deltagaren tips och trix för att skapa bra och engagerade innehåll i digitala kanaler, samt ge exempel på olika verktyg som kan användas för att lyckas i arbetet med digital marknadsföring.


Utbildningen passar dig som

Utbildningen riktar sig till dig som arbetar med företagets marknadsföring och vill få grundläggande kunskaper i hur bemöta den digitala omställningen på bästa sätt.


Programinnehåll

  • Den nya digitala kundresan
  • Digitala värdskapets möjligheter
  • Sociala medier strategi
  • Arbetsmodell för att lyckas från idé till genomförande

 

Utbildaren

Johan Bollman har arbetat med att utbilda olika företag och organisationer sedan 2006 samtidigt som han själv varit verksam som försäljnings- och marknadschef på flertalet företag i olika branscher. Sedan 2018 har han lagt all fokus på att hjälpa andra företag att höja deras kompetens inom service och bemötande, marknadsföring, hur en försäljningsprocessgår till samt hur företag kan tänka prissättning genom utbildning och liknande kompetenshöjande insatser.

Johan genomför föreläsningar, workshops och utbildningar med fokus på försäljning och marknad i branscher såsom tillverkningsindustrin, besöksnäring, handel, kulturella och kreativa näringar.

Anmälningsinformation

Antal platser: 20
Antal anmälda: 1
Sista datum för anmälan: 2022-08-29
Logga in för fler alternativ

Tillfällen

2022-09-20 08:00 - 12:00
Plats: Digitalt via teams eller zoom. Incheckning från 15min innan kursstart. 
Ansvarig: Johan Bollman
Kursledaren skickar ut länk innan kursstart. 

2022-09-21 08:00 - 12:00
Plats: Digitalt via teams eller zoom. Incheckning från 15min innan kursstart. 
Ansvarig: Johan Bollman
Kursledaren skickar ut länk innan kursstart.