Header_orange

Kursinformation

Från tanke till köp - Köpprocessen. 2 halvdagar

Försäljning/service/bemötande

Om utbildningen

I och med digitaliseringen har kunderna fått oändligt med möjligheter att hitta information, jämföra erbjudanden och läsa recensioner. Vart och när möter vi kunden på den resan och när får kunden köplust? I denna utbildning lär du dig förstå kundens resa för att kunna påverka din affär och fånga kundens intresse vid rätt tidpunkt.

Köpupplevelsen, oavsett om den är positiv eller negativ, påverkar köpbeslutet. För att inte förlora potentiella kunder till dina konkurrenter behöver du förstå kundernas behov och optimera dina marknadsförings- och försäljningskampanjer, så att din kund får så bra hjälp som möjligt under hela köpresan.

 

Utbildningen passar dig som

Utbildningen vänder sig till dig som på ett eller annat sätt är involverad i företagets marknadsföring och försäljning och vill få verktyg för att utveckla sina affärer.

 

Programinnehåll

  • Drivfjädrar i köpprocessen
  • Beteenden och förväntningar
  • Efterköpskänslan
  • Pris och värde

 

Utbildaren

Daniel Bergqvist delar idag sin tid mellan några olika bolag och arbetar bl.a. som konsult i utbildningsbranschen med försäljning och marknadsföring som specialitet med uppdragsgivare som ABB, Hitachi, Certego, Würth Svenska AB och Lantmännen Unibake m.fl. Daniels arbetssätt präglas av ett praktiskt tänkande där teorier och modeller landar i praktiska övningar som är lätta att ta till sig. Deltagare involveras i reflektioner och aktivt deltagande. Tidigare har Daniel arbetat som affärsområdeschef på Nercia Utbildning med ansvar för Karriärsprogram inom Marknadsföring och Management. Under sin tid på Nercia utvecklade Daniel bl.a. ett 1-årigt Företagsledarprogram och en KAM-utbildning. Daniel har en bred erfarenhet av försäljning av både produkt och tjänster.

 

Anmälningsinformation

Antal platser: 20
Antal anmälda: 2
Sista datum för anmälan: 2022-08-17
Logga in för fler alternativ

Tillfällen

2022-09-07 08:00 - 12:00
Plats: Digitalt via teams eller zoom. Incheckning från 15min innan kursstart. 
Ansvarig: Daniel Bergqvist
Kursledaren skickar ut länk innan kursstart. 

2022-09-14 08:00 - 12:00
Plats: Digitalt via teams eller zoom. Incheckning från 15min innan kursstart. 
Ansvarig: Daniel Bergqvist
Kursledaren skickar ut länk innan kursstart.