Header_orange

Kursinformation

Digitala säljmöten/kundmöten - 2 halvdagar

Försäljning/service/bemötande

Om utbildningen

Som säljare vill vi påverka våra tänkta kunder till köp och för att lyckas påverka behöver vi både jobba med fakta och känslor. Att skapa känslor är enklast i personliga möten, men hur gör man nu när det är digitalt? Hur förbereder jag ett bra möte och hur bibehåller vi kundens intresse? I den här utbildningen får deltagaren verktyg att träna på för att hålla ett framgångsrikt kundmöte på en digital plattform.

 

Utbildningen passar dig som

Denna utbildning är för dig som känner dig bekväm i personliga möten, men inte riktigt hittat rätt i digitala möten eller vill bli ännu bättre.

 

Programinnehåll

  • Att följa kundens vanor
  • Att göra det enkelt för kunden att mötas - på kundens villkor
  • Vad behöver man ha koll på?
  • Vad skiljer ett digitalt möte från ett analogt?

 

Utbildaren

Daniel Bergqvist delar idag sin tid mellan några olika bolag och arbetar bl.a. som konsult i utbildningsbranschen med försäljning och marknadsföring som specialitet med uppdragsgivare som ABB, Hitachi, Certego, Würth Svenska AB och Lantmännen Unibake m.fl. Daniels arbetssätt präglas av ett praktiskt tänkande där teorier och modeller landar i praktiska övningar som är lätta att ta till sig. Deltagare involveras i reflektioner och aktivt deltagande. Tidigare har Daniel arbetat som affärsområdeschef på Nercia Utbildning med ansvar för Karriärsprogram inom Marknadsföring och Management. Under sin tid på Nercia utvecklade Daniel bl.a. ett 1-årigt Företagsledarprogram och en KAM-utbildning. Daniel har en bred erfarenhet av försäljning av både produkt och tjänster.

 

Anmälningsinformation

Antal platser: 20
Antal anmälda: 4
Sista datum för anmälan: 2022-08-31
Logga in för fler alternativ

Tillfällen

2022-09-21 08:00 - 12:00
Plats: Digitalt via teams eller zoom. Incheckning från 15min innan kursstart. 
Ansvarig: Daniel Bergqvist
Kursledaren skickar ut länk innan kursstart. 

2022-09-26 08:00 - 12:00
Plats: Digitalt via teams eller zoom. Incheckning från 15min innan kursstart. 
Ansvarig: Daniel Bergqvist
Kursledaren skickar ut länk innan kursstart.