Header_orange

Kursinformation

Digital marknadsföring - 4 halvdagar

Marknadsföring/kommunikation/sociala medier

Känns hela den digitala marknadsföringsbiten och närvaro på sociala medier svårnavigerat? Har nu svårt att hinna med, veta hur ni ska prioritera närvaron eller har ni rentav inte kommit igång ordentligt på den digitala arenan? Känns det som en utmaning att veta i vilka kanaler ni når era befintliga eller potentiella målgrupper, eller vilket innehåll ni ska ha för att skapa engagemang och driva mot försäljning? I så fall är den här utbildningen något för dig. 

Om utbildningen

Upplägget syftar till att skapa en tydlig bild kring hur du ska sätta företagets kurs genom det digitala marknadsföringslandskapet med relevanta budskap, till rätt målgrupper, i rätt kanaler, baserat på era resurser. Kursen fokuserar på de vanligaste digitala marknadsföringskanalerna inkl största SoMe-kanalerna däribland: hemsidan, e-mailmarknadsföring, Facebook, Instagram & LinkedIn. 

Utbildningen varvar teori och inspirerande exempel med praktiskt arbete för att underlätta tillgodogörandet av innehållet och att ni kommer igång. Huvudfokus i utbildningen kommer att ligga på organisk, inte betald, marknadsföring. 

Utbildningen passar dig som 

Har hand om företagets sociala medier, arbetar med kommunikation eller marknadsföring. Du kan också arbeta med något annat men ha ett särskilt intresse för digital marknadsföring och vill lära dig mer. 

Du kommer lära dig

  • Att sätta en digital strategi 
  • Tips och konkreta exempel på hur du skapar bra och engagerande innehåll i de olika kanalerna 
  • Hur du kan följa upp utfallet för att ständigt förbättra och närma er affärsmålen. 
  • Få ta del av en mängd färdiga mallar, praktiska lathundar samt tips på digitala verktyg och appar som hjälper dig att lyckas i arbetet. 

Utbildare: Fredrika Rylén, Leverage
fredrika@leverage.se 

Fredrika Rylén har en akademisk examen inom marknadsföring & konsumentbeteende, kombinerat med bred praktisk erfarenhet av roller i näringslivet inom marknadsföring, såväl nationellt som internationellt. Har även under flera år arbetat som planner i reklambranschen, vilket innebär att ha ansvaret för att förstå marknaden och målgruppen, skapa strategin och ge riktlinjer för det kreativa förloppet i kommunikationsprojekt. 

Arbetar sedan 2012 som konsult inom digital marknadsföring där hon hjälper företag att förflytta sin kommunikation till den digitala arenan – hela vägen från att sätta strategin till att hantera det praktiska genomförandet. Kunderna återfinns i ett brett spektrum av branscher och storlekar såväl inom B2B- som B2C-världen.

Anmälningsinformation

Antal platser: 16
Antal anmälda: 12
Sista datum för anmälan: 2021-11-29
Logga in för fler alternativ

Tillfällen

2021-12-14 08:45 - 12:30
Plats: Digitalt via Teams. Läraren skickar ut länk innan kursstart.
Ansvarig: Leverage - Fredrika Rydén
Incheckning från kl 8:45. Kursstart kl 9:00.

2021-12-21 08:45 - 12:30
Plats: Digitalt via Teams.
Ansvarig: Leverage - Fredrika Rydén
Incheckning från kl 8:45. Kursstart kl 9:00.

2022-01-13 08:45 - 12:30
Plats: Digitalt via Teams.
Ansvarig: Leverage - Fredrika Rydén
Incheckning från kl 8:45. Kursstart kl 9:00

2022-01-20 08:45 - 12:30
Plats: Digitalt via Teams.
Ansvarig: Leverage - Fredrika Rydén
Incheckning från kl 8:45. Kursstart kl 9:00.